T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ÇAMAŞ - Şehit Erda Uygun İlkokulu

Şehit Erda Uygun İlkokulu

Telefon
0 452 483 20 83
Belgegeçer
0
WEB
https://sehiterdauygunilkokulu.meb.k12.tr
Adres
.
Vizyon
Türk Eğitim Derneği okullarının misyonlarına uygun olarak kurucumuz Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.
Misyon
Uluslararası standartlarda,bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Ordumuz´un değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
0
Öğretmen :6
Öğrenci :61
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
Ders Başlama 08:30 Ders Bitiş 14:40
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Öğretmenler genel olarak Fatsada ikametgah ediyor olup,tutmuş oldukları özel servis ile okula geliş-gidiş sağlamaktadır.(Yol süresi 40 dk)
Servis Bilgisi
Öğretmenler genel olarak Fatsada ikametgah ediyor olup,tutmuş oldukları özel servis ile okula geliş-gidiş sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Çamaş ilçesinin en büyük mahallelerinden biri olan Sakargeriş mahallesinde merkezi bir alanda kurulu olup, hemen yanında köy camisi bulunmaktadır. Geniş ve düz bir alana kurulmuştur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine Olan Uzaklık:5 km İl Merkezine Olan Uzaklık:59
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Masa tenisi-Futbol-Basketbol-Voleybol-Santraç gibi spor aktiviteleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
TUBİTAK 4006 PROJESİ
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Ortaokulda aynı binada olduğu için bu internet adresi ortak kullanılmaktadır.
Yazdır